Cautare

1798 de rezultate pentru "verificare credit telecom" (3.91 secunde)
“Nu urmarim inasprirea conditiilor de creditare, ci doar definirea cadrului in care functioneaza institutiile de credit si a conditiilor pe care solicitantul trebuie sa le indeplineasca.
Tranzactiile in marja sau tranzactii pe credit reprezinta acele operatiuni cu valori mobiliare sau instrumente financiare derivate efectuate de catre o societate de servicii de investitii financiare (SSIF) in numele clientului sau, pe baza unui credit acordat acestuia pentru cumpararea unor valori mobiliare sau a unui imprumut de titluri destinat efectuarii unor vanzari in lipsa.
Astfel, pentru un credit in valoare de 300 milioane de lei, firma trebuia sa angajeze 6 persoane, din care 3 someri, pe care sa-i mentina la serviciu timp de 3 ani de zile de la data obtinerii imprumutului.
Dupa aceasta data, preschimbarea va mai fi posibila numai la sucursalele BNR, care desfasoara activitati de casierie, si la institutiile de credit autorizate special de catre BNR.
Normele aprobate de BNR stabilesc ca rata creditului si dobinda aferenta tuturor tipurilor de contracte de credit, precum si altor contracte de aceeasi natura, cum ar fi cele de leasing, ori de cumparare de bunuri in rate, nu poate depasi un plafon maxim de 40% din veniturile nete lunare ale solicitantului de credit sau al familiei acestuia.
Mai mult, unele dintre anunturi sunt destinate exclusiv persoanelor de sex feminin, avand sigla „numai pentru doamne“, iar altele ne spun ca poti obtine un credit doar prin telefon.
Se estimeaza ca vinzarile prin credit vor scadea cu pina la 20% in lunile septembrie si octombrie, in urma noii legi de reglementare a creditarii oferite de firme specializate. ... Toate firmele vor fi obligate sa raporteze situatia lor Biroului de Credit, fapt impus pina acum doar bancilor.
Pentru ca, un credit in lei cu mult mai ieftin decat in prezent, alaturi de unul in valuta scumpit de banci ca urmare a masurilor dictate de Consiliul de Administratie al BNR, ar fi putut constitui o oferta acceptabila si la indemana romanului de rand.
Si nu pentru ca institutiile de credit vor o marire a profiturilor sau pentru ca piata internationala s-a "miscat " in sensul cresterii dobinzilor la euro sau la dolar, ci pentru ca Banca Nationala doreste sa restrictioneze din ce in ce mai tare acordarea de imprumuturi in alta moneda decit leul, transmitea ieri site-ul www.baniinostri.ro.
Ghiseul Bancar comenteaza ca unele banci precum CEC sau BCR vor mai pierde din clienti, in conditiile in care avansul minim la CEC pentru un credit imobiliar era de 5%, iar la BCR de 15%.
Siteul Ghiseul Bancar a realizat un calcul simplu care exprima exact, in conditiile dobanzilor din prezent, cat pierde un cetatean care nu mai poate accesa un credit ipotecar in valuta si este obligat sa contracteze unul in lei.
Comisia de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR) va primi astazi ofertele angajante pentru preluarea institutiei de credit, pe lista investitorilor interesati figurand noua institutii internationale de credit.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) estimeaza ca va finaliza anul viitor circa 3.000 de locuinte, beneficiind de fonduri bugetare proiectate la 75 de milioane de lei si de o parte a unui credit in valoare de 140 de milioane de euro.
Oficialii celei mai mari banci din sistem ii indeamna pe reprezentantii celorlalte institutii de credit sa introduca in circulatie cat mai rapid cardurile cu cip, acestea fiind instrumente ce asigura o securitate sporita tranzactiilor.
Mai exact potrivit investigatiei, efectuata in perioada 16 ianuarie - 28 februarie 2006, la care au raspuns 1803 persoane, 54 la suta dintre votanti au optat pentru un credit ipotecar/imobiliar (973 persoane).
Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu cardurile de debit, credit sau co-branded, la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.
"Institutiile financiare nonbancare vor intra, cel mai probabil, si sub incidenta Biroului de Credit. ... Pentru deponentii institutiei de credit in cauza data-limita pentru solicitarea despagubirilor este 25 mai 2006.
Case de credit in mediul rural Pentru ca taranii care vor sa-si dezvolte o afacere sa aiba acces mai usor la creditare, este necesara crearea unor case de credit in mediul rural, a mai spus Calin Popescu-Tariceanu.
BRD vine cu cardul de credit cu termen de gratie 55 de zile la plata dobanzii - VIVERE - imbunatatit (a scazut dobanda pentru descoperirea de cont de la 27% la 23% si comisionul lunar de gestiune, de la 4 la 3 RON).
Spre exemplu, la un credit in valoare de 50.000 de euro pe 25 de ani cu o dobanda de 7% rata lunara este in jur de 350 de euro.
google-analytics.com